Welke kledingstomer moet u kiezen?

Er zijn 2 types gebruikers : particulieren en professionals.

Professionnals : De kreukvrij te maken producten zijn collecties nieuwe kleding, die meestal direct van de productieketen komen. Deze producten hebben een licht opfrissertje nodig om de plooien die er t.g.v. transport en verpakking in zijn gekomen te verwijderen, voordat ze in de rekken in de winkel worden gehangen. Over het algemeen zijn deze stoffen in de fabriek behandeld met anti-statische apprets en zijn eenvoudig te ontkreuken.

De keuze oriënteert zich dan richting professioneel assortiment, kledingstomers met lage druk. De investering wordt dan bepaald door de gebruiksfrequentie van het apparaat en door de soorten stof die ontkreukt moeten worden. De kledingstomers uit de serie Gecko-Steamer (GK03, GK20) voorzien hierin voor het grootste gedeelte van de behoefte.

 

Particulieren (thuisgebruik) :

Wat zoekt U ?

!) Als u een stoomstrijker zoekt als aanvulling op uw normale manier van strijken, om een GK06-PORTRAIT2.pngonberispelijke finishing touch aan al uw tere stoffen te geven, zoals wollen stoffen, zijde, satijn, kant, batik, geplooide stoffen, etc. … kiest u voor een stoomstrijker in : de serie  « particulieren », lage druk kledingstomer ( identieke keuze als die voor professionals) : GK07.

2) als u een meer multifunctionele oplossing verkiest, en die in staat is om met uw stomerij te rivaliseren, kiest u voor : de serie « particulieren », hogedruk stoomstrijker : Gecko Steamer G400

kledingstomer-sp06-salamandres.jpg